LÄNGE LEVE
MINIGOLFEN

Golfbaren är den riktiga minigolfens hem. Själ, expertis, kvalitet och hjärta förpackat i en härlig och stämningsfull miljö. Det är spel och tävling, mat och dryck och sprudlande glädje. En helhetsupplevelse du minns – eller som vi säger: The Minigolf Experience.

golfbaren_skiss3

SWING BY
GOLFBAREN

På Swing by Golfbaren låter vi gästerna stiga in i en annan värld. Vår tolkning av speakeasy kretsar kring 1930-tal, lönnkrogar och förbudstid, och vi sparar inte på krutet. Här gäller The Minigolf Experience fullt ut i form av vällagad mat, välgjorda cocktails och minigolf på riktigt i en sofistikerat lekfull miljö.

golfbaren_skiss1

GOLFBAREN
KRISTINEBERG

Golfbaren Kristineberg är minigolf i sin mest somriga form – alltid med kvalitet, expertis och spelglädje. Vår mysiga sommarbistro och våra utomhusbanor lockar såväl gäster från klippbadet intill som aw-gänget och barnfamiljerna. På Golfbaren Kristineberg är det lätt att känna sig hemma. Öppet från maj till september.

golfbaren_skiss2

GOLFBAREN
Aspudden

Mitt i Aspuddsparken, ett stenkast från vinterviken, ligger Golfbaren Aspudden inbäddad i grönska. Hit kommer människor i alla åldrar för att tävla på utmanande banor och njuta av en familjär atmosfär. Sommarbistro, härligt häng och minigolf på riktigt i en lummig miljö. Öppet från maj till september.