OM GOLFBAREN

Golfbaren 10 år

Så startade Golfbaren

Golfbaren bygger på Hans Olofssons vision om att skapa en helhetsupplevelse med minigolf som en central attraktion. Inspirerad av bland annat Boulebar, Ballbreaker & Nöjesbowlingens utveckling på 2000-talet föll det sig naturligt med Minigolf för Hans som verkligen är expert på området. Med 2 VM-guld 2001 & 2003 i bagaget vet han allt om spelet. Hans har en stark akademisk bakgrund från Handelshögskolan med inriktning på marknadsföring och har varit med och byggt upp en stor inköpsorganisation inom restaurangbranschen. Med andra ord vilar Golfbaren på en solid bas av kompetens. Förutom en hög och professionell nivå på minigolfen ligger service och kundbemötande Hans varmt om hjärtat. Genom att skapa ett starkt team på alla positioner lägger vi mycket energi och fokus på gästens trivsel och upplevelse hos oss.

Minigolf med tradition

Swing by Golfbaren är vårt flaggskepp som öppnade 10 februari 2017. Den 15 juni 2013 öppnade Golfbaren sin första enhet, precis vid tunnelbanan i Kristineberg fick vi chansen och förtroendet att ta över Kristinebergs Bangolf. Där det funnits minigolf sedan 1954 har vi idag en härlig somrig oas med 18 hål minigolf och en mysig sommarbistro i grön parkmiljö. Golfbaren Aspudden öppnade 15 juni 2017 på en plats där det också funnits minigolf sedan 1954…
Banan lockar främst lokalbefolkningen i Hägersten att njuta av minigolf, mat & dryck i en härlig parkmiljö. 25 maj 2019 öppnade vi vårt senaste tillskott på Jungfrusund, Ekerö. Trots hård intern konkurrens är det nog vår snyggaste bana hittills. Den ligger direkt på bryggan i Jungfrusunds marina med egen sandstrand, fyr och Jetski-parkering.

Om Golfbaren
Sveriges bästa upplevelsekoncept inom minigolf, mat och dryck

Golfbaren är mer än ett namn – det är förverkligandet av en vision om att skapa Sveriges främsta upplevelsekoncept inom minigolf, mat och dryck, “The Minigolf Experience”.

En visionärs dröm som blev verklighet

Golfbaren bygger på världsmästaren i minigolf*, Hans Olofssons passion för att skapa en helhetsupplevelse som inkluderar minigolf, mat och dryck – en avslappnad mötesplats där alla känner sig välkomna. Hans, inspirerad av internationella besök och den expansiva utvecklingen av liknande koncept i Sverige som Boulebar, Ballbreaker och Nöjesbowling, såg under 2000-talet stor potential i att integrera minigolfen som en central del av en större helhetsupplevelse.

Hans Olofsson

Hans har två VM-guld i bagaget från 2001 och 2003.

Kom som en gäst och gå som en vän


På Golfbaren är det inte bara spelet som är i fokus, utan hela upplevelsen, och med en strävan efter utomordentligt värdskap. Vårt löfte, “Kom som en gäst och gå som en vän”, är hjärtat av vår verksamhet. Varje medarbetare på Golfbaren delar en genuin entusiasm för att skapa minnesvärda ögonblick för våra gäster, ner till varje enskild detalj.

Tematiska minigolfbanor som erbjuder skoj och njutning

Ta steget in i Golfbarens värld och låt äventyret börja. Den allra första Golfbaren tog form den 15 juni 2013 i Kristineberg och har blivit en plats där tradition och modern underhållning sammanflätas.

Vår flaggskeppsdestination, SWING by Golfbaren, öppnade sina dörrar den 10 februari 2017. Sedan dess har vi fortsatt att sprida glädje och skapa minnesvärda upplevelser med våra banor och atmosfärer.

Från gröna lungan till botanisk oas

Ungefär 300 meter från Avenyn i Göteborg drev Golfbaren Allén 2015-2018. För att hålla fullt fokus på verksamheterna i Stockholm fortsätter expansionen med Golfbaren Aspudden, som snabbt blev en lokal favorit i Hägersten sedan portarna slogs upp den 15 juni 2017. Med ett botaniskt tema och en avslappnad parkmiljö blev det en plats som andas hemtrevnad.

Marina äventyr och historisk storytelling

Under 2020 och 2021, två utmanande år präglade av pandemin, stod vi stadigt tack vare vår lojala personal och vi kände att det var dags att utöka vårt koncept. Våren 2021 stoltserade vi med invigningen av Golfbaren Nacka Strand, en idyll vid Stockholms inlopp. I slutet av året öppnade vi vår andra inomhusanläggning Golfbaren Sundbyberg i Signalfabriken Sundbyberg, där historien är lika levande som spelet.

Varmt välkommen till Golfbaren!

Nu är vi stolta över att välkomna er till fem unika destinationer runtom i Stockholm, var och en skapad med tanke på gemenskap och njutning. Vare sig det är för ljumma sommardagar utomhus eller för de hängivna som uppskattar minigolf året om, finns det en plats för er hos oss.

Vi ser fram emot att välkomna er till Golfbaren, där ni är en del av vår dröm och vision. Tillsammans skapar vi en plats där spelet är lika viktigt som samvaron och glädjen.

 

Vill du läsa mer om våra företagspaket, se mer info här:

Grundare-Hans.jpg
Hans
grundare & VD
Mannen bakom allt… Spelade sin första minigolftävling som 4-åring och på den vägen är det. Brinner för vår grundprodukt minigolf med är också väldigt mån om skapandet av en helhetsupplevelse med mat & dryck serverat med hög kvalitet och service.
Nathalie Olofsson
Nathalie
grundare & inredning, design & marknadsföring
Hon som bestämmer… Hans fru och Swings medgrundare med ansvar för hur vi ser ut såväl gällande kläder som inredning och vad som kommuniceras på sociala medier. Delar Hans visioner med Golfbaren och drömmer om etablering i the Big Apple.
andreas.jpg
Andreas
driftschef
Employee number 1… Kom med på tåget redan 2012 och var med vid uppbyggnaden av Golfbaren Kristineberg som konceptets första enhet och still going strong sommartid. Andreas syns lite men gör oändligt mycket för Golfbaren och ser till att allt funkar bakom kulisserna.
Caro.jpg
Caroline
restaurangschef
Taking care of business… Tjejen som styr Swing-skeppet varje kväll. Rutinerad hovmästare med artistisk ådra där vi alla väntar på återfall i Elvis-kostymen. Personifierar den värme och personlighet som Swing står för gentemot gäster och har alltid en kram till övers för alla.
charlina.jpg
Charlina
reception & bokning
Solstråle nummer 1… Varit på Swing sedan dag 1 och vet bland annat precis hur tofslamporna i taket monteras ihop. Med ett leende på läpparna och bubblande skratt som går igenom både mail och telefonledningar tar hon väl hand om våra gäster vid såväl bokning som deras besök på Swing.
sandra.jpg
Sandra
bartender
Queen of GT and bad jokes… Styr över vår lilla bar där hon serverar craft beer, street food, grymma GT:s och ett och annat härligt skämt. Gör även starka insatser sommartid då hon styr upp både djur och gäster på Golfbaren Aspudden. Förser löpande alla med godis och håller alltid humöret uppe på alla sätt bland sina kollegor
golfer3.png
Felicia
Reception & bokning
golfer3.png
Petra
ekonomi
Ett glädjande tecken på Swing och Golfbarens framgångar och tillväxt. Sköter ekonomi och bokföring med den äran. Precis så nitisk och noggrann som rollen kräver och ger Hans lite huvudvärk vid jakt på alla underlag men framförallt också nödvändig avlastning.
jose.jpg
José
kökschef
Hedonism all the way…Killen som lockades till Swing bland annat av Golfbarens pizzakoncept. Väl på plats visade han sig vara en kökschef av rang. Varje ny meny är en njutning och med lugn metodik & pedagogik och en tydlig omsorg om allas engagemang och utveckling leder han Swings kök till höga nivåer varje dag.
issah.jpg
Issah
disk & städ
The Yes-man… Rent och snyggt i krogmiljö är en självklarhet att önska sig, men inte alltid lätt att få till med många gäster. Precis som Andreas, en kille som verkar stort utan att synas så mycket. Swings största leende och en garant för att vi kan ha det rent och snyggt.
Mahlet.jpg
Mahlet
sous-chef
Hon basar över luckan i köket och ser till att smakerna sitter men också uppläggen blir fina. Har lyft Swings gastronomi ytterligare och har tillsammans med José adderat såväl kvinnlig som exotisk touch på matupplägg.

SWING BY
GOLFBAREN

1 of 5

SIGNAL

2 of 5

GOLFBAREN
KRISTINEBERG

3 of 5

GOLFBAREN
ASPUDDEN

4 of 5

GOLFBAREN
NACKA STRAND

5 of 5
eller besök


Ons - Fre 16:00-22:00
Lör - 12:00-22:00


RÖDA DAGAR & HELGDAGAR MED UNDANTAGSTIDER:
Torsdag 9/5 (Kristi himmelfärds dag) - 12:00-20:00

Sista insläpp en timme innan stängning