ÖPPETTIDER 2021
Med reservation för ändringar -
håll utkik på våra sociala medier.

STÄNGT FÖR SÄSONGEN - TILLBAKA VÅREN 2022

PRISLISTA

Minigolf Vuxen = 120 kr
Minigolf Ungdom/student = 90 kr
Minigolf Pensionär = 90kr
Minigolf Barn (upp till 12 år) = 60kr
Spela en till runda = halva priset!

Minigolf med spelvärd & tävlingsarrangemang (OBS! Gäller alla grupper på fler än 10 personer och måste förbokas) = 250kr

Golfbaren Aspudden

Golfbaren Aspudden är vår botaniska pärla, en grön oas inbäddad i mysiga Aspudden. I hjärtat av Hägersten tog vi 2017 över och renoverade denna klassiska bangolfbana som härstammar från tidigt 1950-tal. Menyn känns igen från övriga Golfbarer och redan från start har vi satsat på helheten med minigolf, god mat & dryck och vårt serveringstillstånd gäller för hela vårt område, även minigolfbanan. Vår mest familjevänliga bana där vi ligger precis bredvid Aspuddens IP i hörnet av Aspuddsparkens. Närmaste granne är Parkleken Djur & Kul och bara 150 meter bort ligger en populär lekplats och plaskdamm. Vi har 400 meter till tunnelbanan i Aspudden eller Örnsberg, lite längre promenad än så når man badklippor och sommarklassikern Vinterviken.

Drop-in på Golfbaren

På Golfbaren välkomnar vi alla besökare, vi kör därför alltid drop-in under våra öppettider.

Är ni däremot ett större sällskap på 10 personer eller fler görs undantag i vår bokningspolicy där vi rekommenderar er att boka spelstart tillsammans med någon av våra härliga sommar-kombos som förutom tävlingsarrangemang med spelvärd även inkluderar mat och dryck beroende på val av paket.

Välkomna!

Trygghet på Golfbaren

Säsongen 2021 lägger vi extra fokus på säkerhet och trygghet på Golfbaren. Då spelet blir som bäst med fyra tävlande i samma lag är minigolf redan i sig en Corona-anpassad aktivitet. Hos oss får alla egen utrustning som dessutom desinficeras efter varje spel och som en ytterligare åtgärd har vi nu även utvecklat mobilanpassade scorekort för dem som föredrar det digitala framför det analoga. Hur mat och dryck serveras på våra olika anläggningar anpassas givetvis efter rådande restriktioner och vi håller oss ständigt ajour med Folkhälsomyndighetens aktuella rekommendationer och riktlinjer.

Minigolf, mat & dryck

Golfbaren vill göra din minigolfrunda till en helhetsupplevelse, förutom spelet så adderar vi god mat & dryck. Alltifrån smarriga stenugnsbakade pizzor till lokalbryggd öl och somrig Sangria står alltid på vår meny.

HITTA HIT

Hövdingagatan 14 | T-bana Aspudden

SWING BY GOLFBAREN

Surbrunnsgatan 46

SIGNAL

SIGNAL FABRIKEN - SUNDBYBERG

GOLFBAREN KRISTINEBERG

Hjalmar Söderbergs väg 10B | T-bana Kristineberg