ÖPPETTIDER

Vi har stängt för säsongen.
Varmt välkomna tillbaka våren 2023 eller
besök oss inomhus på SWING by Golfbaren i Vasastan &
SIGNAL by Golfbaren i Sundbyberg.
PRISLISTA MINIGOLF DROP IN
(1 spelrunda på våra 18 hål)

Minigolf vuxen = 130kr
Ungdom 13-19 år, student, pensionär = 100kr
Barn 4-12 år = 70kr


Förbokad minigolf (tävlingsarrangemang ingår) = 250kr

(Sällskap på minst 10 personer har möjlighet att förboka sin minigolfstart)

Räkna med att en spelrunda tar ca 1h

Minigolf, mat & dryck

AKTUELLT

Inga evenemang just nu

Spela minigolf i ASPUDDEN

Spela minigolf i Aspudden, vår botaniska pärla, en grön oas inbäddad i mysiga Aspudden. I hjärtat av Hägersten tog vi 2017 över och renoverade denna klassiska bangolfbana som härstammar från tidigt 1950-tal. Menyn känns igen från övriga Golfbarer och redan från start har vi satsat på helheten med minigolf, god mat & dryck och vårt serveringstillstånd gäller för hela vårt område, även minigolfbanan. Vår mest familjevänliga bana där vi ligger precis bredvid Aspuddens IP i hörnet av Aspuddsparkens. Närmaste granne är Parkleken Djur & Kul och bara 150 meter bort ligger en populär lekplats och plaskdamm. Vi har 400 meter till tunnelbanan i Aspudden eller Örnsberg, lite längre promenad än så når man badklippor och sommarklassikern Vinterviken.

Drop-in på Golfbaren

På Golfbaren välkomnar vi alla besökare, vi kör därför alltid drop-in under våra öppettider. Är ni däremot ett större sällskap på 10 personer eller fler görs undantag i vår bokningspolicy där vi rekommenderar er att boka spelstart tillsammans med någon av våra härliga sommar-kombos som förutom tävlingsarrangemang med spelvärd även inkluderar mat och dryck beroende på val av paket.

Välkomna!

Omtanke & Respekt på Golfbaren

Med tanke på rådande omständigheter fortsätter vi visa varandra hänsyn och respekt. Vi håller avstånd, respekterar skyltar och hänvisningar, samt undviker besök om vi inte känner oss friska och krya. Vi håller oss ständigt ajour med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och restriktioner.

Läs mer

HITTA HIT

Hövdingagatan 14 | T-bana Aspudden

SIGNAL

SIGNAL FABRIKEN - SUNDBYBERG

SWING BY GOLFBAREN

Surbrunnsgatan 46

GOLFBAREN KRISTINEBERG

Hjalmar Söderbergs väg 10B | T-bana Kristineberg