FAQ

Visst är det roligt! Vi har en 18-hålsbana – tävlingsklassad, designad av världsmästare i minigolf och snyggt litterärt tema.

En runda kan ta allt mellan 30min-1,5h beroende på hur mycket folk som är på banan och hur många spikar ni slår men räkna med ca 1h.

Nej det är bara att komma förbi och spela när ni känner för det under våra öppettider. Eller häng i vår lounge och ta en bärs eller en pizza! Är ni ett större sällskap kan det vara bra att förboka en combo. Fyll i förfrågan om combo här på vår hemsida eller maila oss för mer info.

Har ni stenkoll på minigolf och känner att ni klarar allt själv – toppen! Då kostar det 120kr per person. Vill ni höja upplevelsen eller bara stärka teamkänslan och få hjälp av ett proffs som hjälper er med regler, lagindelning, tips och trix och som dessutom kör en prisutdelning i slutet så kostar det 250kr per person. Detta gäller automatiskt för grupper på 20 personer eller fler.

Självklart, andra rundan samma dag är halva priset.

Absolut, vi har en supersmarrig meny med mat för alla! Kom förbi och hitta din favorit!

Absolut, vi på Golfbaren älskar hundar och de är varmt välkomna till oss så länge de är skötsamma och inte stör andra gäster.

Då spanar ni in fliken “COMBOS” där vi har satt ihop ett gäng härliga paket för att underlätta det för er.

Ja självklart! Maila boka@golfbarenaspudden.se så snackar vi ihop oss. Vi är inte omöjliga och kan lösa det mesta!

För att slippa stå med 40 färdiglagade rätter som vi måste slänga vilket är dåligt både för miljö och plånbok så kan ni avboka mat senast 4 dagar innan ert besök. Minigolf med spelvärd avbokas senast 48h innan. Ring eller maila oss någon dag innan med din avbokning.

Vi försöker alltid hålla öppet så att så många som möjligt ska kunna ha kul på banan men om det öser ned så kan vi stänga igen ett tag. Har ni bokat så ring oss gärna så vi vet att ni inte dyker upp. Har ni bokat ett helt event? Då hittar vi en ny dag som passar alla.

Både för er och vår säkerhet har vi valt att vara helt kontaktfria, så slå inte sönder spargrisen i onödan innan ni kommer. Vi tar VISA, Mastercard och American Express.

Ja det kan gå bra men notera då att vi har en fakturagräns på minst 10000kr samt 10 dagars betalningsvillkor. Vi måste även ha era fakturauppgifter innan besöket.

Alla minigolftillbehör såsom klubba, boll och scorekort finns på plats så du behöver inte släpa med järnsjuan denna gång.

Hos oss finns ingen garderob eller liknande så vårat tips är att inte bära på för mycket, då du ska hålla reda på både boll, klubba och kanske något gott under spelets gång.

Jo men visst! Utomhus har vi banor i Kristineberg och Aspudden. Inomhus huserar vi på Surbrunnsgatan i Vasastan i vår 30-talspärla med minigolf, food and cocktails.

GOLFBAREN KRISTINEBERG

Hjalmar Söderbergs väg 10B | T-bana Kristineberg

Kontakta Golfbaren Kristineberg

GOLFBAREN ASPUDDEN

Hövdingagatan 14 | T-bana Aspudden

Kontakta Golfbaren Aspudden

GOLFBAREN JUNGFRUSUND

Jungfrusunds Marina | Bryggavägen 133, Ekerö

Kontakta Golfbaren Jungfrusund

GOLFBAREN NACKA STRAND

Augustendalsvägen 53

Kontakta Golfbaren Nacka Strand

SWING BY GOLFBAREN

Surbrunnsgatan 46

Kontakta Swing by Golfbaren