FAQ

Visst är det roligt! På våra inomhusbanor SWING By Golfbaren & Golfbaren Sundbyberg har vi 12 hål på vår ordinarie banor, samt 6 hål extra i vårt Chambre séparée på SWING: The Living Room. På våra utomhusanläggningar i Kristineberg, Aspudden och Nacka Strand har vi 18 hål.

Allt från 30 min till 1,5 timme beroende på hur mycket folk som är på banan och hur många spikar ni slår! Men räkna med ca. 1 timme.

Vill du boka på SWING by Golfbaren eller Golfbaren Sundbyberg går det bra att göra det online under våra BOKA-flikar eller mejla er förfrågan till respektive anläggning.  På våra utomhusanläggningar är det drop in för både minigolf och mat, med undantag för grupper på minst 10 personer, då får man även där mejla sin förfrågan till respektive anläggning alternativt fylla i våra bokningsformulär för större sällskap.

På våra inomhusanläggningar rekommenderar vi att du bokar in ditt besök då drop in sker i mån av plats. Utomhus är det främst drop in vi jobbar med men större sällskap har möjlighet att förboka.

Vi på Golfbaren älskar hundar och på våra utomhusanläggningar samt på Golfbaren Sundbyberg är dem varmt välkomna under hela besöket. Inne på SWING är de varmt välkomna att hänga med på minigolfbanan och i baren, dock inte i själva matsalen. Tack för visad hänsyn.

Ring 08-6186105 eller mejla oss på berörd anläggning!

160kr/person på SWING & 130kr/person på Golfbaren Sundbyberg 260kr/person för större grupper med tävlingsarrangemang. Utomhus kostar minigolfen 130kr per person.

Härligt! Det går jättebra att spela en runda till i mån av plats och då behöver du endast betala halva priset! Hejja dig!

Självklart! På alla våra anläggningar serverar vi supergod mat! Utomhus är det drop in som gäller. På Golfbaren Sundbyberg kan man boka bord och på SWING by Golfbaren går det bra att boka ett bord i The Dining Room för á la carte eller ta något spontant från vår barmeny och slå dig ner i vår Back Alley Bar. Är ni fler än 10 personer? Kontakta oss då så berättar vi mer om vår gruppmeny.

Kul! Spana in våra combos på www.golfbaren.se och fyll i formulär för den anläggning ni önskar besöka. Det går även bra att ringa eller mejla oss så berättar vi mer.

Yes box!
Vi har dryckesbiljetter som gäller antingen för allt i sortimentet eller enbart husets öl/vin/cider och alkoholfritt. Våra biljetter har inget förbestämt värde, utan ni debiteras bara för det ni dricker enligt vår meny. Dvs. väljer ni att lösa in biljetten mot ett glas vin så läggs det priset på notan. De biljetter som inte löses in i baren blir ni självklart inte debiterade för.

Inne på SWING har vi en bemannad garderob med plats för jackor och mindre väskor, något som inkluderas vid besök hos oss. Vi rekommenderar att lämna det du inte vill bära på under din vistelse hos oss hemma, så som exempelvis jobbdatorn, shoppingpåsarna eller resväskan.

På Golfbaren Sundbyberg har vi en obemannad garderob och rekommenderar även där att endast ta med det du orkar bära på.

På våra utomhusanläggningar  har vi ingen garderob, så där rekommenderar vi också att man har med sig så lite som möjligt då man ska hålla reda på både boll, klubba samt kanske något gott att dricka!

Både för er och vår säkerhet har vi valt att vara helt kontantfria, så slå därför inte sönder spargrisen i onödan innan ni kommer. Vi tar Visa, Mastercard och American Express.

Vi har möjlighet att fakturera företag som gjort en bokning på ett värde av minst 10 000 kr samt 10 dagars betalningsvillkor. Önskar ni betala med faktura måste detta anmälas innan ert besök och godkännas från vår sida. När notan ska stängas vill vi att ansvarig för sällskapet godkänner notan och signerar kvittot innan avslutat besök.

Alla minigolftillbehör så som boll, klubba och scorekort finns på plats, så du behöver inte ta med dig järnsjuan denna gång. Vi på Golfbaren gillar olikheter så kom precis som du är, men vi tycker alltid det är kul om man på SWING vill följa vårt tema som går i 30 tal, förbudstid och Gatsby.

Men vad roligt! Ja vi finns på fler ställen runt om i Stockholm!
Inomhus hittar ni oss på SWING by Golfbaren i Vasastan samt på Golfbaren Sundbyberg. Utomhus finns vi i Kristineberg, Aspudden och Nacka Strand!
Men håll utkik för snart kanske vi även öppnar upp nära dig…

eller besök


Ons - Fre 16:00-22:00
Lör - 12:00-22:00


RÖDA DAGAR & HELGDAGAR MED UNDANTAGSTIDER:
Onsdag 5/6 - STÄNGT
Torsdag 6/6 - STÄNGT

Sista insläpp en timme innan stängning