Golfbaren öppnar nytt i Nacka Strand

Golfbaren Nacka strands initiativtagare Hans Olofsson och Peter Eriksson.

Ibland är läget allt. Därför var valet av Nacka Strand givet när Golfbaren sökte ny plats för sin expansion. Spaden har redan satts i marken för deras nya minigolfanläggning på Kajen intill farleden vid Stockholms ström, med planerad öppning i mitten av maj.

 

Sedan tidigare etablerade med utomhusanläggningar i Kristineberg, Aspudden, Jungfrusund och inomhusstället Swing i centrala Stockholm, bjuder Golfbaren Nacka Strand på vass minigolf på konstgräs tillsammans med god mat och dryck.

 

– Vi öppnar en klassisk golfbar så som vi älskar att göra det, med roliga minigolfbanor, god mat och dryck i en härlig miljö. Med utsikt över vattnet in mot stan och Djurgården är det svårt att hitta en bättre plats för minigolf. Här kan man verkligen droppa in precis som man är, dag eller kväll, med familjen, kompisgänget eller för en after work med sina arbetskamrater, säger Golfbarens grundare Hans Olofsson, svensk mästare i minigolf 2020.

 

Kajen i Nacka Strand är ett unikt stadsutvecklingsprojekt som tack vare fastighetsägaren Pefab med Peter Eriksson i spetsen utvecklats till en levande mötes- och aktivitetsplats för kringboende och besökare. Förutom Golfbarens minigolf med ettimponerande sjönära läge finns padelbanor, träning, aktiviteter, restauranger och marin verksamhet – alltid med vatten och natur nära inpå.

 

Trots att pandemin har slagit hårt mot hela restaurang- och evenemangsbranschen, och Golfbaren tvingats hålla stora delar av sin verksamhet stängda under drygt ett år, så gasar de nu framåt. Första nya anhalt blir alltså Nacka Strand.

 

– Vi är glada att kunna lansera en ny anläggning trots det utmanande läget. När man har en passion så kämpar man ännu hårdare. Så vi är extra stolta över att bli en viktig aktör på Kajen, som är en spännande destination. Nacka Strand är sedan länge ett välkänt besöksmål och med hemester och båtpendling kommer antalet gäster och boende till området bara att öka. Inom kort hoppas vi att kunna presentera flera nya spännande minigolfsatsningar som öppnar i Stockholm under 2021. Fast varför inte börja med en runda på Kajen? säger Hans Olofsson.

Vår inomhusanläggning Swing by Golfbaren öppnade i februari 2017. Här är gräset grönare, cocktailsen mer sofistikerade och stämningen lite mer swinging 30’s.

eller besök


SOMMARSTÄNGT 7/7-14/8

Ons - Fre 16:00-22:00
Lör - 12:00-22:00


RÖDA DAGAR & HELGDAGAR MED UNDANTAGSTIDER:

Sista insläpp en timme innan stängning