Golfbaren swingade in 167 000 kronor till Barncancerfonden!

Golfbaren Sverige har under hela september samlat in pengar till Barncancerfonden med målet att kunna skänka minst 100.000 kronor. Ett mål som i slutändan nåddes med råge. En del av insamlingen gick ut på att Golfbaren uppmanade sina gäster att göra så många spik (hole in ones) som möjligt under sitt minigolf-spel. För varje spik/hole in one under september skänkte Golfbaren 10 kronor. Totalt gjordes nästan 5000 under september. Därutöver deltog Golfbaren på ett 10-tal företagsgolf-tävlingar runt Stockholm med en sk HIO-tävling där deltagare donerade 100:- vardera direkt till Barncancerfonden för chansen att vinna fina priser.
 
Insamlingen avslutades med en finalkväll 30 september på Swing by Golfbaren med uppträdande från sångerskan Sara Varga, musikern Lars Hägglund samt 
underhållaren John Houdi som bjöd på ett smakprov från sin omtalade buktalarshow. 
 
Under kvällen hölls också en tyst auktion med fina upplevelser som inbringade ytterligare pengar till insamlingen. När allt var sammanräknat stod det klart att slutsumman, som går oavkortat till Barncancerfonden, landade på otroliga 167 000 kronor, långt över målet; 
 
–  Att komma upp en i en så fin summa blev ett bra startskott för en årlig insamling till Barncancerfonden. Nu känner vi att vi har kapacitet att kunna samla in miljonbelopp till Barncancerfonden nästa år, säger Alexander Erwik, event manager på Golfbaren Sverige. 
 
Planeringen med nästa års insamling, som fått namnet Swing of Hope, är redan igång. 
 
– Vi är stolta över att kunna bidra med vår donation och tacksamma för alla bidragsgivare som möjliggjort detta. Förutom att vi på Golfbaren skänkt 50 000 kronor har också Golfbarens gäster, vänner, leverantörer mfl bidragit stort. 
Vi riktar ett stort tack till alla donatorer, stora som små, och ser redan fram emot nästa år, säger Golfbarens grundare Hans & Nathalie Olofsson.
eller besök


SOMMARSTÄNGT 7/7-14/8

Ons - Fre 16:00-22:00
Lör - 12:00-22:00


RÖDA DAGAR & HELGDAGAR MED UNDANTAGSTIDER:

Sista insläpp en timme innan stängning