Golfbarens logotyp

FÖRETAGSEVENT & KICKOFF PÅ GOLFBAREN

Paketlösningar från 295 kr per person ex moms

Vi är Sveriges bästa upplevelsekoncept inom minigolf, mat och dryck och i dagsläget huserar Golfbaren fem olika ställen, två inomhus och tre utomhus.

Golfbaren erbjuder en helhetsupplevelse som kombinerar nöje, teambuilding och affärer. Våra tematiska anläggningar erbjuder en rad olika miljöer perfekta för företagsevenemang.

Genom åren har vi genomfört tusentals företagsevenemang och vårt signum är service i världsklass. Vill du veta mer i detalj, läs gärna pdfen “Golfbarens anläggningar”. Se våra olika paket och boka genom att välja anläggning nedan.

Våra kunders upplevelse med oss

Play Video

”Jag driver ett affärsnätverk och det är ett jättebra forum för folk att lära känna varandra, inte kring sin business, utan mer hur man är som människa. Att tävla tillsammans och göra någonting som är kul på det sättet väcker känslor som kanske inte ett samtal runt ett bord gör.”

Robin Hildeland, VD Ben, Eventkund

”Servicen, drycken, maten och allt de kan erbjuda samtidigt som man har en trevlig kväll tycker jag är pricken över i:et, allt hänger ihop.”

Martin Dahlman, Gäst

Play Video
UTOMHUS
UTOMHUS
UTOMHUS

Våra utomhusanläggningar Golfbaren Kristineberg, Golfbaren Aspudden och Golfbaren Nacka Strand öppnar i maj och stänger i september.

INOMHUS
INOMHUS

Våra inomhusanläggningar SWING by Golfbaren och Golfbaren Sundbyberg har öppet året runt med vissa avvikelser under sommaren.

Alla Golfbarer

SWING BY
GOLFBAREN

1 of 5

SUNDBYBERG

2 of 5

GOLFBAREN
KRISTINEBERG

3 of 5

GOLFBAREN
ASPUDDEN

4 of 5

GOLFBAREN
NACKA STRAND

5 of 5
eller besök


Ons - Fre 16:00-22:00
Lör - 12:00-22:00


RÖDA DAGAR & HELGDAGAR MED UNDANTAGSTIDER:
Torsdag 9/5 (Kristi himmelfärds dag) - 12:00-20:00

Sista insläpp en timme innan stängning