ÖPPETTIDER 2022

(Med reservation för ändringar vid dålig väderprognos)

Alla dagar: 11:00-21:00 t.o.m. 14/8

Fr.o.m. 15/8-28/8:
Helger 11:00-20:00

September:
Helger 11:00-18:00.

Sista insläpp en timme innan stängning

DROP-IN PÅ GOLFBAREN
På Golfbaren välkomnar vi alla besökare, vi kör därför alltid drop-in under våra öppettider. Större sällskap på fler än 10 personer rekommenderas att boka via förmulären nedan.
PRISLISTA MINIGOLF DROP IN
(1 spelrunda på våra 18 hål)

Minigolf vuxen = 130kr
Ungdom 13-19 år, student, pensionär = 100kr
Barn 4-12 år = 70kr
Förbokad minigolf (tävlingsarrangemang ingår) = 250kr
(Sällskap på minst 10 personer har möjlighet att förboka sin minigolf)

Räkna med att en spelrunda tar ca 1h

Minigolf, mat & dryck

Kära gäster!

Säsongen 2022 kommer vi på Golfbaren tillfälligt begränsa vår försäljning och förtäring av alkohol till att bara erbjudas förbokade grupper samt utvalda större event-dagar.
Fortfarande gäller regeln att egen alkohol, oavsett var den kommer ifrån, ej får medföras och förtäras inom Golfbarens serverings-område.
Vi planerar en större ombyggnad av kök och försäljning till säsongen 2023 och får då bättre förutsättningar att återkomma med en större bar och meny.
Putta lugnt och innan/efter spelet kan du i stället njuta av ett glas hos våra goda grannar O’Learys eller Ekerö Beach Club/Restaurang Jungfrusund.

Tack för er respekt och förståelse!

 

Meny A4 Jungfrusund 2022

 

AKTUELLT

Inga evenemang just nu

Spela minigolf i JUNGFRUSUND

Spela minigolf i Jungfrusund som är enligt många vår snyggast belägna bana. Sju av hålen ligger på direkt på bryggan i Jungfrusunds Marina, resten på stranden bredvid. Banan har naturligt nog givits ett marint team och i mitten av området tornar den specialdesignade ”fyren” upp sig. Menyn avviker något från övriga Golfbarer, men redan från start har vi även här satsat på helheten med minigolf, god mat & dryck och vårt serveringstillstånd gäller för hela vårt område, även minigolfbanan. Här öppnade vi 2019 i en expansiv miljö där Marinan genomgår en förändring till ännu starkare besöksdestination. Skärgårdskrogen Restaurang Jungfrusund har de senaste åren fått sällskap av kontor, Gästhamn, Golfbaren, Padel, Jungfrusunds Träningverk med gym ute och inne. Den populära klädbutiken och livstilsaffären Plain Vanilla drar gäster från hela Stockholm och till sommaren 2021 öppnade O´Learys sin mest marina restaurang med stor uteservering på bryggan. Addwater hyr ut jetski, SUP och andra vattenaktiviteter, samt löser transport med RIB-båt till och från Jungfrusund. Hit tar man sig med bil från Stockholm eller via bilfärjan från Slagsta på Botkyrka-sidan, eller varför inte med egen båt.

Drop-in på Golfbaren

På Golfbaren välkomnar vi alla besökare, vi kör därför alltid drop-in under våra öppettider. Är ni däremot ett större sällskap på 10 personer eller fler görs undantag i vår bokningspolicy där vi rekommenderar er att boka spelstart tillsammans med någon av våra härliga sommar-kombos som förutom tävlingsarrangemang med spelvärd även inkluderar mat och dryck beroende på val av paket.

Välkomna!

Omtanke & Respekt på Golfbaren

Med tanke på rådande omständigheter fortsätter vi visa varandra hänsyn och respekt. Vi håller avstånd, respekterar skyltar och hänvisningar, samt undviker besök om vi inte känner oss friska och krya. Vi håller oss ständigt ajour med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och restriktioner.

Läs mer

SIGNAL

SIGNAL FABRIKEN - SUNDBYBERG

SWING BY GOLFBAREN

Surbrunnsgatan 46

GOLFBAREN KRISTINEBERG

Hjalmar Söderbergs väg 10B | T-bana Kristineberg