ÖPPETTIDER 2021
Med reservation för ändringar -
håll utkik på våra sociala medier.

SEPTEMBER: Alla helger 11-18 (ingen mat eller alkoholservering)

PRISLISTA

Minigolf Vuxen = 120 kr
Minigolf Ungdom/student = 90 kr
Minigolf Pensionär = 90kr
Minigolf Barn (upp till 12 år) = 60kr
Spela en till runda = halva priset!

Minigolf med spelvärd & tävlingsarrangemang (OBS! Gäller alla grupper på fler än 10 personer och måste förbokas) = 250kr

Golfbaren Jungfrusund
Golfbaren Jungfrusund är enligt många vår snyggast belägna bana. Sju av hålen ligger på direkt på bryggan i Jungfrusunds Marina, resten på stranden bredvid. Banan har naturligt nog givits ett marint team och i mitten av området tornar den specialdesignade ”fyren” upp sig. Menyn avviker något från övriga Golfbarer, men redan från start har vi även här satsat på helheten med minigolf, god mat & dryck och vårt serveringstillstånd gäller för hela vårt område, även minigolfbanan. Här öppnade vi 2019 i en expansiv miljö där Marinan genomgår en förändring till ännu starkare besöksdestination. Skärgårdskrogen Restaurang Jungfrusund har de senaste åren fått sällskap av kontor, Gästhamn, Golfbaren, Padel, Jungfrusunds Träningverk med gym ute och inne. Den populära klädbutiken och livstilsaffären Plain Vanilla drar gäster från hela Stockholm och till sommaren 2021 öppnade O´Learys sin mest marina restaurang med stor uteservering på bryggan. Addwater hyr ut jetski, SUP och andra vattenaktiviteter, samt löser transport med RIB-båt till och från Jungfrusund. Hit tar man sig med bil från Stockholm eller via bilfärjan från Slagsta på Botkyrka-sidan, eller varför inte med egen båt.

Drop-in på Golfbaren

På Golfbaren välkomnar vi alla besökare, vi kör därför alltid drop-in under våra öppettider.

Är ni däremot ett större sällskap på 10 personer eller fler görs undantag i vår bokningspolicy där vi rekommenderar er att boka spelstart tillsammans med någon av våra härliga sommar-kombos som förutom tävlingsarrangemang med spelvärd även inkluderar mat och dryck beroende på val av paket.

Välkomna!

Trygghet på Golfbaren
Säsongen 2021 lägger vi extra fokus på säkerhet och trygghet på Golfbaren. Då spelet blir som bäst med fyra tävlande i samma lag är minigolf redan i sig en Corona-anpassad aktivitet. Hos oss får alla egen utrustning som dessutom desinficeras efter varje spel och som en ytterligare åtgärd har vi nu även utvecklat mobilanpassade scorekort för dem som föredrar det digitala framför det analoga. Hur mat och dryck serveras på våra olika anläggningar anpassas givetvis efter rådande restriktioner och vi håller oss ständigt ajour med Folkhälsomyndighetens aktuella rekommendationer och riktlinjer.

Boka Sommar - AW

10 - 80 personer
Minigolf med spelvärd och tävlingsarrangemang
somriga AW-snacks

Pris 300 kr/per person / (280kr exkl. moms)
Pris avser 10-80 personer
(Max kapacitet ca 160 personer)

Boka Sommarfest

10 - 80 personer
Välkomstbubbel & snacks
Minigolf med spelvärd och tävlingsarrangemang
Lättare måltid som serveras på banan under spelets gång

Pris från 500 kr/per person (449 kr exkl. moms)
Pris avser 10-80 personer
(Max kapacitet ca 160 personer)

Minigolf, mat & dryck

Golfbaren vill göra din minigolfrunda till en helhetsupplevelse, förutom spelet så adderar vi god mat & dryck. Alltifrån smarriga stenugnsbakade pizzor till lokalbryggd öl och somrig Sangria står alltid på vår meny.

HITTA HIT

Jungfrusunds Marina | Bryggavägen 133, Ekerö

SWING BY GOLFBAREN

Surbrunnsgatan 46

Kontakta Swing by Golfbaren

GOLFBAREN KRISTINEBERG

Hjalmar Söderbergs väg 10B | T-bana Kristineberg

Kontakta Golfbaren Kristineberg

GOLFBAREN ASPUDDEN

Hövdingagatan 14 | T-bana Aspudden

Kontakta Golfbaren Aspudden

GOLFBAREN JUNGFRUSUND

Jungfrusunds Marina | Bryggavägen 133, Ekerö

Kontakta Golfbaren Jungfrusund

GOLFBAREN NACKA STRAND

Augustendalsvägen 53

Kontakta Golfbaren Nacka Strand