VI BERÄTTAR MINIGOLFENS HISTORIA

VÄRLDSMÄSTARE
TAR NYA TRENDEN TILL SVERIGE

"Nu hakar vi på den internationella minigolfboomen här i Sverige och jag tror på en stark utveckling de närmaste åren. Swing ska ge besökare en förflyttning i tiden där 30-talet ligger i centrum. Det går utmärkt att spela festklädd och t.o.m. i högklackat – även om man kanske vill sparka av sig dem om man vill utmana mig, berättar Hans Olofsson, som är flerfaldig världsmästare i minigolf och grundare av Swing by Golfbaren".

SWINGAS TILLBAKA
TILL FÖRBUDSTIDEN

Det är inte för ingenting som hela vår själ andas den amerikanska förbudstiden. På 1930-talet exploderade minigolfen fram som en rörelse - inte minst i gränder och på skyskrapornas tak i New York. Samtidigt blev alkohol helt förbjudet och den mytomspunna speakeasy-eran med hemliga barer växte fram.

VÅR LEDSTJÄRNA: MARY

Mary Pickford var inte bara Hollywoods största älskling och stumfilmsskådespelerska under 1920-1930-talet. Hon var också helt tokig i minigolf! Så pass att hon öppnade en egen minigolfbana år 1930 tillsammans med sin man Douglas Fairbanks. Klart vi har namngett vår speakeasybar & Chambre Séparée "Mary Pickfords office" efter henne. Har ni inte besökt detta hemliga rum ännu? Boka vår combo "Mary Pickford's choice".

BRILJERA PÅ BANAN!

Vi lär dig att putta som en riktig minigolfmästare och inte som ett bandyproffs ;). För praktiska tips om hur du psykar dina motståndare som bäst, till hur du väljer rätt klubba för att briljera på nästa kick-off, AW eller kompishäng – titta gärna på instruktionsfilmen.

Play Video
eller besök


Ons - Fre 16:00-22:00
Lör - 12:00-22:00


RÖDA DAGAR & HELGDAGAR MED UNDANTAGSTIDER:
Onsdag 5/6 - STÄNGT
Torsdag 6/6 - STÄNGT

Sista insläpp en timme innan stängning