BOKA COMBOS för GRUPPER

Oavsett om det handlar om en kickoff, after work eller möhippa, konferens, släktkalas eller en pirrig dejt är Swing med på noterna.Vi kan ordna alla typer av minigolfupplevelser för små och stora sällskap.
För att göra det enkelt för er har vi satt ihop ett gäng combos.
Notera att varje paket har ett minimum-antal, vilket är det minsta vi debiterar för, för respektive paket.

aktuellt

Inga evenemang just nu

SWING BY GOLFBAREN

The Minigolf Experience

Swing by Golfbaren bjuder in till en svunnen tid där gräset för alltid är grönt, drinkarna magiska och maten en fröjd.

Här kan den spelsugne besökaren spela på två olika våningsplan, den som önskar avnjuta en trerätters middag göra det under stjärnorna och är man sugen på att bara glida förbi på lite lättare samkväm med pizza och öl finns den möjligheten också. Allt som allt erbjuder inomhusanläggningen tre våningsplan med restaurang, spelplaner, barer, och separata rum inspirerade och inredda i en mysig hemma-hos miljö i art deco-stil med filmstjärnan och minigolfentusiasten Mary Pickford som ledstjärna. 

Vi rekommenderar att göra en bokning inför erat besök, då drop in gäller i mån av plats.

MAT OCH DRYCK

Ta en tugga av New York, Hawaii eller Missouri. Vår meny bjuder på en smakupplevelse med inspiration från landet där minigolfen föddes på 1930-talet.

Sitt ner under vårt stora glastak som öppnar upp himlen och skapar en mysig miljö att äta i. Vi hämtar inspiration från det mångkulturella amerikanska köket, och menyn spänner från lobster rolls och halstrad gösfilé till grillad och nattbakad högrev.

Med kreativitet, lekfullhet och ständig förnyelse skapar våra kockar matupplevelser för hungriga minigolfare och sugna besökare.

Smyg in bland gränderna till Back Alley Bar, luta dig tillbaka med en slice
från Nat’s pizzalucka eller ta en kall dryck i baren.

Barmeny med härlig street food med allt från stenugnsbakade pizzor till smarriga burgare och finger food– ett givet stopp innan, under eller efter minigolfrundan!

Här tar vi inga förbokningar eller reservationer, utan du är välkommen på drop in när det passar och kan beställa direkt från vår barmeny.

SIGNAL

SIGNAL FABRIKEN - SUNDBYBERG

SWING BY GOLFBAREN

Surbrunnsgatan 46

GOLFBAREN KRISTINEBERG

Hjalmar Söderbergs väg 10B | T-bana Kristineberg