Swing by Golfbaren logga

SWING BY GOLFBAREN

The Minigolf Experience

Välkommen till minigolfens hem i Stockholm, vi kombinerar kul minigolf, god mat & härlig dryck med en varm gästvänlig service och skapar minnesvärda upplevelser för stora som små besökare!

Minigolf

Swing by Golfbaren är allt annat än en klassisk restaurang- och aktivitetsanläggning, då vår lokal med flera våningsplan och unika rum främjar kreativitet och socialt utbyte där variationerna är flera och möjligheterna många. På Swing av Golfbaren hittar du utrymmen och teknik för alltifrån det lilla till det stora mötet. Här erbjuder möjligheten att lyssna på en föreläsning från soffan i vår ägares privata vardagsrum eller varför inte slå dig ner i en biostol för årsmötet. Anläggningen innefattar två Chambré séparée, två barer, en matsal, samt två minigolfbanor med 12-, respektive 6 hål. Allt i en mysig hemma-hos miljö i art deco-stil.

Glöm trälådor och sliten bangolf. Swing by Golfbaren i Vasastan är minigolf på riktigt, mat för alla smaker och cocktails med glimten i ögat. Här är gräset grönare, cocktailsen mer sofistikerade och stämningen lite mer swinging 30’s.
Bryt vardagslunken med boll och klubba, minigolfbanor utformade med fingertoppskänsla av världsmästare i bangolf och en helt unik atmosfär där minigolfens historia berättas.

Minigolf i Stockholm växte sig stort på 1950-talet, då bland annat de klassiska banorna i Aspudden & Kristineberg anlades. Där huserar idag Golfbaren under sommaren med sin specialdesignade minigolf som tagit det bästa från äventyrsgolf, puttning, golf & bangolf och skapat The Minigolf Experience. Vi kombinerar minigolf med mat & dryck och är ett perfekt val för dejt, familj, födelsedagskalas, AW, företag, konferenser, möhippa, svensexa mm. Swing erbjuder såväl fine dining i vår matsal som mer avslappnad barmeny på minigolfen. Vi serverar även varje år ett uppskattat julbord och har även flera Chambre Séparée, mer privata rum för minigolf och event. Lite speakeasy, precis som på 30-talet.

Vi rekommenderar att göra en bokning inför erat besök, då drop in gäller i mån av plats. Minigolfen kostar 150 kr per person, både dryck- och matmeny kan ni ladda ner på hemsidan.

Ta en tugga av New York, Hawaii eller Missouri.
Vår meny bjuder på en smakupplevelse med inspiration från landet
där minigolfen föddes på 1930-talet.

The Dining Room

Sitt ner under vårt stora glastak som öppnar upp himlen och skapar en mysig miljö att äta i. Vi hämtar inspiration från det mångkulturella amerikanska köket, och menyn spänner från lobster rolls och sotad tonfisk till picklad tofu. Med kreativitet, lekfullhet och ständig förnyelse skapar våra kockar matupplevelser för hungriga minigolfare och sugna besökare.

Utvalda favoriter

BACK ALLEY BAR

Smyg in bland gränderna till Back Alley Bar, luta dig tillbaka med en slice från Nat’s pizzalucka eller ta en kall dryck i baren. Barmeny med härlig street food och allt från stenugnsbakade pizzor till smarriga burgare och finger food – ett givet stopp innan, under eller efter minigolfrundan!

I vår Back Alley bar hittar du de bästa burgarna och olika sorters street food. Här behöver du inte boka något och kan bara smyga in efter en runda minigolf

Utvalda favoriter

Vårt dryckessortiment

кокос

Till minigolfen eller till maten? Vi har drycker som passar perfekt till bägge. Njut av en god cocktail, öl, vin eller välj något av våra alkoholfria alternativ. Nedan finner ni ett urval av vårat sortiment.

Längst ner hittar ni hela vår dryckesmeny.

Fatöl

BURKÖL

Flasköl

Minigolf

Vit vin

Minigolf

Rött vin

Cocktails & dreams

Cocktails och minigolf är en match made in heaven. Tänk bara en spik och en perfekt avvägd Manhattan – samtidigt. Kom hit och låt drömmen slå in!På Swing har varje cocktail en historia att berätta. Våra bartenders jobbar med smaker som tar oss tillbaka till förbudstiden i Amerika – en spännande era då många av våra klassiska cocktails kom till. Med färska råvaror, hemgjorda smaksättare och högkvalitativa spritdrycker mixar vi dina drömmars cocktail.
Dessutom har vi ett brett sortiment av öl, vin och alkoholfria drycker.

se hela vår meny här

GOLFBAREN KRISTINEBERG

Hjalmar Söderbergs väg 10B | T-bana Kristineberg

Kontakta Golfbaren Kristineberg

GOLFBAREN ASPUDDEN

Hövdingagatan 14 | T-bana Aspudden

Kontakta Golfbaren Aspudden

GOLFBAREN JUNGFRUSUND

Jungfrusunds Marina | Bryggavägen 133, Ekerö

Kontakta Golfbaren Jungfrusund

GOLFBAREN NACKA STRAND

Augustendalsvägen 53

Kontakta Golfbaren Nacka Strand

SWING BY GOLFBAREN

Surbrunnsgatan 46

Kontakta Swing by Golfbaren