Minigolf Swing by golfbaren

25/8 händer det!

Äntligen börjar vi ana en lättnad och situationen i samhället som varit ihållande börjar gå mot ljusare tider. Vaccineringen har tagit fart på riktigt och restriktionerna har så smått börjat lätta.

Vi ser fram mot att få slå upp dörrarna och välkomna er till The Minigolf Experience med återöppning den 25/8!

Du som gäst följer våra öppettider bäst genom att boka här on-line och som vanligt kan bokningar göras senast en timme innan önskad tid.

PRISER

Minigolf vuxen = 150 kr
Minigolf barn upp till 12år = 80 kr
Minigolftävling = 250 kr (alla grupper över 20 personer)
Spela en till runda samma kväll = 70 kr
Priser är inklusive bemannad garderob.
Räkna med att en spelrunda tar ca. 1 timme

BOKA MINIGOLF & MAT
PÅ SWING BY GOLFBAREN

Make a night of it

Beroende på tycke och smak är Swing din nördiga minigolfkompis, coola bartender eller dedikerade kock.
Eller ja, varför inte allt på samma gång!

Vi har flera festliga combos med minigolf, mat och dryck för en minnesvärd helkväll.

COMBOS/GRUPPER

events_image.png

Oavsett om det handlar om en kickoff, after work eller möhippa, konferens, släktkalas eller en pirrig dejt är Swing med på noterna.

Vi kan ordna alla typer av minigolfupplevelser för små och stora sällskap.För att göra det enkelt för er har vi satt ihop ett gäng combos.

Ingen som känns helt rätt? Hör av er så skräddarsyr vi något som passar just ert sällskap.

Notera att varje paket har ett minimum-antal, vilket är det minsta vi debiterar för, för respektive paket.

BOKA COMBOS/GRUPPER

Chambre Séparée

I våra helt enskilda utrymmen kan ni hålla privata fester utan intrång från andra.
Perfekt då ni är ett gäng som vill umgås enskilt.

BOKA Chambre Séparée

Konferens & möten

Swing by Golfbaren är motsatsen till en klassisk konferensanläggning och med det sagt, kreativ och helt klart mycket roligare.

Hos oss hittar du utrymmen och teknik för alltifrån det lilla- till det stora mötet. Vi erbjuder dig möjlighet att lyssna på en föreläsning från soffan i vår ägares privata vardagsrum "The Living Room" eller varför inte slå dig ner i en biostol i "Marys Office" för årsmötet.

Vi kan hjälpa er arrangera spännande möten för 2-150 personer. Vår unika lokal med flera olika rum och naturliga indelningar främjar kreativitet och socialt utbyte för små och stora grupper.

Variationerna är flera och möjligheterna många, så hör av dig med just dina önskemål eller besök oss på plats, så ser vi till att skräddarsy något för just dina behov.
Nedan hittar ni några förslag på upplägg:

Konferenspaket

Konferens halvdag - 695:- ex moms
Lokal (anpassas efter gruppens storlek och ledig kapacitet)
Duk & projektor
Vatten & frukt
Lunch
Fika eller frukost
Minigolftävling med spelvärd

Konferens heldag - 893:- ex moms
Samma som ovan + 1 extra fika och förlängd lokalhyra

Konferens heldag plus kväll - 1095:- ex moms
2-rättersmiddag ingår utöver allt ovanstående

BOKA Konferens & möten

Not your ordinary julbord!
Ta julfesten till nya höjder på Swing.

JULBORD

Ta julfesten till nya höjder på Swing.

Glöm allt ni vet om traditionella julbord, det här är något helt annat! En unik trerätters julmiddag i sann 30-talsanda som gör sig som bäst ihop med en fartfylld runda minigolf.

En sittande julmiddag väl anpassad efter alla rekommendationer.

Hos oss sitter ni ned till bords under hela måltiden och kan njuta av ert sällskap medan ni blir serverade.
Boka genom att göra en förfrågan på det paket som passar er bäst eller maila till:

boka@swingbygolfbaren.se

BOKA JULBORD

FAQ

Visst är det roligt! Vi har 12 hål på vår ordinarie bana och vill man köra 18 hål har vi ytterligare 6 hål i vårt hemliga vardagsrum en trappa ned.

Prata med personalen på plats eller boka vår roliga Living Room combo.

En runda kan ta allt mellan 30min-1,5h beroende på hur mycket folk som är på banan och hur många spikar ni slår, men räkna med ca 1h.

För sällskap upp till 10 personer så kan ni boka på hemsidan under fliken ”BOKA”. Glöm inte att trycka på det lilla plustecknet för att se våra lediga tider. Är ni en större grupp mailar ni boka@swingbygolfbaren.se.

Nej då, det går lika bra att droppa förbi på en spontan runda eller bara ta ett glas av din favoritdryck i baren.

Vi på Swing älskar hundar och de är varmt välkomna att hänga med på minigolfbanan och i baren, dock inte i själva matsalen. Tack för visad hänsyn till detta.

Ring oss eller släng iväg ett mail så ordnar vi det!

Har ni stenkoll på minigolf och känner att ni klarar allting själva – toppen! Då kostar det 150kr per person. Vill ni höja upplevelsen eller bara stärka teamkänslan och få hjälp av ett proffs som hjälper er med regler, lagindelning, tips och trix och som dessutom kör en prisutdelning i slutet så kostar det 250kr per person.

Självklart, andra rundan kostar bara 70kr. Passa på att slå månadens rekord vettja!

Självklart! Inte för att skryta, men vi har nog stans bästa käk. Tror du oss inte så kom hit och testa. Om ni är ett sällskap på upp till tio personer kan ni boka bord i vår matsal och beställa från vår A la carte-meny. Är ni över tio personer har vi en sharing-meny som gäller för större grupper. Känner ni er spontana så går det lika bra att äta i vår Back Alley bar där vi har en lite mer avslappnad barmeny. Där bokar vi inte bord, utan det är bara att droppa förbi när ni vill.

Sharingmeny är vad vi valt att kalla vår meny för sällskap över tio personer. Våra kockar väljer ut de bästa råvarorna för säsongen och sätter ihop en två- eller trerättersmeny som ni blir serverade av till bords. Lite som en buffé på ens egna bord, fast ändå inte alls en buffé, utan sharing. Maten kommer ut i omgångar till ert bord och ni plockar och äter tillsammans. Eller som vi valt att kalla det – social dining!

Då spanar ni in fliken ”COMBOS” där vi har satt ihop ett gäng härliga paket för att underlätta det för er. Där ser ni tydligt hur många personer de gäller för, samt pris och innehåll!

Ja självklart! Maila boka@swingbygolfbaren.se så snackar vi ihop oss. Vi är inte omöjliga och kan lösa det mesta!

Yes box! Vi har drinkbiljetter som gäller antingen för allt i sortimentet eller enbart öl/vin/ cider och alkoholfritt. Våra biljetter har inget förbestämt värde, utan ni debiteras bara för det ni dricker enligt vår meny. Dvs. väljer ni att lösa in biljetten mot ett glas vin så läggs det priset på notan, då det är vad ett glas kostar hos oss. De biljetter som inte löses in i baren blir ni självklart inte debiterade för.

För att slippa stå med 40 färdiglagade rätter som vi måste slänga vilket är dåligt både för miljö och plånbok så kan ni avboka mat senast 4 dagar innan ert besök. Minigolf med spelvärd avbokas senast 48h innan. Om ni bokat minigolf på egen hand så ring eller maila oss någon dag innan med er avbokning.

Nej då, vi har en bemannad och kostnadsfri garderob. Under vinterhalvåret får vi in många stora fluffiga jackor, så det kan bli lite ont om plats. Lämna därför gärna gitarrfodralet och största resväskan hemma.

Både för er och vår säkerhet har vi valt att vara helt kontantfria, så slå inte sönder spargrisen i onödan innan ni kommer. Vi tar VISA, Mastercard och American Express.

Ja, det kan gå bra, men notera då att vi har en fakturagräns på minst 10 000kr samt 10 dagars betalningsvillkor. Önskar ni betala med faktura måste detta anmälas innan Ert besök och även godkännas från vår sida.

Alla minigolftillbehör såsom klubba, boll och scorekort finns på plats så du behöver inte ta med järnsjuan denna gång. På Swing gillar vi olikheter så kom precis som du är och spela! Men vi tycker alltid det är roligt när man följer vårt tema; förbudstid, 30-tal, speakeasy och Gatsby.

Jo men visst! Under vår och sommar finns vi både i Kristineberg, Aspudden och i Jungfrusund. Gå upp i huvudmenyn här och läs mer om våra andra utomhusställen!

GOLFBAREN KRISTINEBERG

Hjalmar Söderbergs väg 10B | T-bana Kristineberg

Kontakta Golfbaren Kristineberg

GOLFBAREN ASPUDDEN

Hövdingagatan 14 | T-bana Aspudden

Kontakta Golfbaren Aspudden

GOLFBAREN JUNGFRUSUND

Jungfrusunds Marina | Bryggavägen 133, Ekerö

Kontakta Golfbaren Jungfrusund

GOLFBAREN NACKA STRAND

Augustendalsvägen 53

Kontakta Golfbaren Nacka Strand

SWING BY GOLFBAREN

Surbrunnsgatan 46

Kontakta Swing by Golfbaren