SWING Gin Experiences på SWING by Golfbaren

“SWING Gin Experiences” är ett samlingsnamn för ett flertal exklusiva evenemang som arrangeras varje månad fram till jul av Hammars Tonics och SWING by Golfbaren. Syftet är att tillsammans lyfta småskaliga ginproducenter som alla delar en stark passion för att skapa hantverksmässiga och karaktärsfulla drycker.

Gin experience

SWING GIN EXPERIENCES PÅ SWING BY GOLFBAREN #3, 24-25/11!

SWING GIN EXPERIENCE #3, 24-25/11 gästspel med Lydén Distillery. Ett unikt tillfälle att avnjuta småskalig hyperlokal premium gin och hantverkstonics.

Lydén Distillery är ett småskaligt hantverksdestilleri grundat av far och son, Roger & Emil Lydén i Småland. De har vunnit globala utmärkelser bland annat “Världens Bästa London Dry Gin 2021” och “Världens Bästa Fatlagrade Gin 2022” för sina ginprodukter.

“Vårt destilleri är en smältdegel av tradition och innovation. Vi använder ekologiska växter från hela världen och lokala råvaror som tillsammans skapar en unik smakresa. Varje batch är ett konstverk, handgjort och unikt numrerat, vilket speglar vår hängivenhet till kvalitet och hantverk.”

Ta chansen att dyka in i en värld av småländska smaker och ett unikt hantverk! Vi på SWING by Golfbaren är glada att tillsammans med Hammars Tonics bjuda in dig till detta oförglömliga gästspel. Upplev en kväll fylld av spännande smakprofiler, samtal med ginproducenterna och en skön atmosfär i vårt Livingroom.

Speakeasy Cocktail Tasting 17/11 med Stockholms Bränneri!

Kom och träffa Stockholms Bränneri på en speciell Speak Easy cocktailprovning i Swing by Golfbarens hemliga bar ”Marys Office”.

Vi börjar med att prova 3 st cocktails och lär oss historien om de klassiska drinkarna och hur Stockholms Bränneri experimenterar med smaker.

Var med om en personlig och intim upplevelse med bara 15 gäster i ett Chambre Separée med nostalgisk atmosfär. Se till att boka din plats idag!

Efter eventet kommer Månadens drink att kunna avnjutas fredagar och lördagar i ca en månad.

SWING GIN EXPERIENCES PÅ SWING BY GOLFBAREN #2, 27-28/10!

SWING GIN EXPERIENCE #2, 27-28/10 gästspel med Stockholms Bränneri. Ett unikt tillfälle att avnjuta småskalig hyperlokal premium gin och hantverkstonics.

Stockholms Bränneri från 2016 är Stockholms första destilleri sedan statliga Vin & Sprit lade ner sin produktion. De producerar ekologisk och hantverksmässig gin i en före detta Jaguarverkstad på Södermalm i Stockholm.

Produktionen är inspirerad av den nordiska naturen och bränneriets urbana närhet. Målet med bränneriet är att husera en kreativ dryckestillverkningsplats men även att vara ett självklart besöksmål vid ett besök i Stockholm. I kopparpannorna produceras massor av spännande smaksättningar och drycker i samarbeten med välkända restauranger och barer över hela landet. Alla ingredienser är ekologiska och trots populariteten så är det fortfarande fokus på det småskaliga och hantverket.

SWING Gin Experiences #1, 29-30 september, 20.00-24.00!

SWING GIN EXPERIENCES #1, 29-30/9 presenterar BrandStar Alliance dryckesupplevelsen “FRÅN DET VILDA, MYSTISKA OCH FÖRTROLLANDE SVERIGE!”. Ett unikt tillfälle att avnjuta svensk ultrapremium gin samt hantverkstonics.

BrandStar Alliance ligger bland annat bakom den internationellt uppmärksammade och flerfaldigt prisbelönta GIN-trilogin Enastående, Stjärnklar och Supermåne samt den exklusiva lagrade Vildkatt By Sweden som har beskrivits tillhöra en av världens allra finaste och mest välsmakande gin inom kategorin ultra-premium.

Hammars Tonics: Hammars Bryggeri grundades redan 1904 och är ett av Sveriges äldsta bryggerier. Idag produceras läskedrycker, drinkmixers och mineralvatten på ett småskaligt och hantverksmässigt sätt i bryggeriets egna lokaler utanför Askersund. Hammars Bryggeris produkter finns idag på barer, restauranger och utvalda butiker i alla de stora kedjorna i Sverige. Bolagets motto är ’Old Traditions – Young Attitude’.

BrandStar Alliance: BrandStar Alliance är ett småskaligt företag som specialiserar sig på ultra-premium gin och andra drycker. Deras passion för att producera unika och kvalitativa drycker har vunnit erkännande från bland dryckesentusiaster, finsmakare och samlare över hela världen. ”Gintrilogin” bestående av ENASTÅENDE Magnificent Gin, STJÄRNKLAR Starry Gin och SUPERMÅNE Supermoon Gin, samt deras lagrade gin VILDKATT BY SWEDEN har vunnit flertalet priser globalt samt serveras på Wynn Palace, i Macau, som tilldelades sju Michelinstjärnor (fördelat på fyra av deras restauranger) förra året.

Läs mer


SOMMARSTÄNGT 7/7-14/8

Ons - Fre 16:00-22:00
Lör - 12:00-22:00


RÖDA DAGAR & HELGDAGAR MED UNDANTAGSTIDER:

Sista insläpp en timme innan stängning